Eerste voorronde SNK Winterswijk

29112015 Vandaag had ik al vroeg mijn eerste voorronde voor het NK in Winterswijk. We waren er al heel vroeg. Het was wel een kleine hal, waar het heel druk en chaotisch was. Mijn wedstrijd ging niet zo heel erg goed. Er ging meer fout dan dat het goed ging. Het begon al op vloer, ik ging van de zenuwen opeens de verkeerde kant op en ik moest moeite doen om binnen de lijnen te blijven. Daarna had ik sprong. Bij de 2e sprong struikelde ik bij mijn aanloop, waardoor mijn sprong scheef ging. Bij de rekstok kreeg ik helaas alleen maar 2 buikdraaien voor elkaar in plaats van de verplichte losommen, al waren mijn reuzen wel heel netjes en strak. En als laatste balk. Ik had een heleboel flinke wiebels en zelfs een val met de gesloten flikflak.  Maar wonder boven wonder werd ik toch eerste, al had ik dat helemaal niet verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *