Kersttoernooi

03012016 Vandaag de eerste wedstrijd van 2016. Het was georganiseerd door mijn eigen vereniging. Het Kersttoernooi van de Hazenkamp. Van Pupil 1 deden 6 meisjes mee, waarmee er 2 groepen werden gemaakt. Ik zat in team 2 van de Hazenkamp samen met Puck en Pleun. Op vloer ging ik deze keer wel de goede kant op en ik had genoeg ruimte om mijn overslag dubbel flakflik te doen. Sprong ging nog niet helemaal zoals in de training maar gaat steeds beter. Brug ging eindelijk eens goed, het lukte me om de 2 losommen te doen, nog niet strak maar het begin is er. Ik was echt super trots toen het me lukte. Met balk viel ik net zoals de vorige wedstrijd met de gesloten flikflak (met inturnen bleef ik er wel op staan) , maar het ging al met veeeeeel minder wiebels. Mijn team werd derde. Het was echt super leuk geweest en ik vond het leuk om met Puck en Pleun een team te vormen.

Een gedachte over “Kersttoernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *